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기사명 | 저자명 | 페이지 | 원문 | 기사목차 |
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대표형(전거형, Authority) | 생물정보 | 이형(異形, Variant) | 소속 | 직위 | 직업 | 활동분야 | 주기 | 서지 | |
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기사명 | 저자명 | 페이지 | 원문 | 목차 |
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토마토 분말 첨가 시폰 케이크의 제조조건 최적화 및 품질 특성 | 백재은, 김수정, 안현애, 주나미 | pp.1-13 |
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우리나라 65세 이상 노인의 고혈압 유병률과 관련요인 : 제4기 국민건강영양조사자료 분석, 2007~2009 | 이혜상 | pp.14-23 |
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정상체중인과 비만인의 음료와 컵 색상에 따른 인지량의 차이에 관한 연구 | 이명옥, 홍지원, 장은재 | pp.25-33 |
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유치원 원아의 WLI 분포에 따른 에너지 및 영양소의 섭취량, 식습관의 차이에 관한 연구 | 이주희, 강은정, 김창임 | pp.34-45 |
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한국인과 미국인의 생애주기별 칼슘섭취 현황 비교 | 유아름, 양윤정, 정사랑, 김지혜, 김유진, 권오란, 오세영, 김정현 | pp.46-58 |
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단기간 현미채식과 옥외걷기운동이 대학생의 신체조성 및 혈중지질수준에 미치는 영향 | 김신섭, 윤미은 | pp.59-68 |
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임상영양서비스에 대한 부산·경남지역 의료진과 영양사의 인식 차이 | 최지영, 박은주 | pp.69-81 |
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경기지역 초등학교 급식 조리종사자의 서비스마인드가 고객지향성에 미치는 영향 분석 | 허한나, 이해영 | pp.82-94 |
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번호 | 참고문헌 | 국회도서관 소장유무 |
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1 | European Nutrition and Health Report 2009. ![]() |
미소장 |
2 | Food and Nutrition Board, Institute of Medicine (1997): Dietary Reference Intakes. National Academy Press. Washington DC. pp.71-145 | 미소장 |
3 | Gropper SS, Smith JL, Groff JL (2009): Advanced nutrition and human metabolism. 5th ed. Wadsworth, Cengage Learning. Canada. pp.431-437 | 미소장 |
4 | Han JH (2011): Usage patterns of vitamin-mineral supplements and dietary exposure assessment of vitamin and mineral from various sources by Korean adolescents. Doctor’ degree thesis. Kongju University. pp.70-77 | 미소장 |
5 | Hwang YJ (2005): Dietary supplements use by Korean elderly: Nutritional status and usage patterns. Masters degree thesis. Ewha Womans University. pp.11-12 | 미소장 |
6 | Institute of Medicine (2011): Dietary reference intakes for calcium and vitamin D. National Academy of Sciences. Washington DC. pp.1104 | 미소장 |
7 | Kim EK, Nam HW, Park YS, Myung CO, Lee KW (2007): Nutrition across the life span. 4th ed. Shinkwang. Seoul. pp.130-257 | 미소장 |
8 | A Study on the Current Status of Calcium Fortification in the Processed Foods in Korea | 소장 |
9 | A Survey on Use of Vitamin,Mineral Supplements by Children in Daejeon City and Chungcheong Province in Korea | 소장 |
10 | supplement dose and health-related life style of vitamin-mineral supplement user among Korean middle-aged | 소장 |
11 | Koo JO, Kim WK, Seo JS, Son SM, Lee YS (2008): Diet therapy principle & practice. Kyomunsa. Paju. pp.385-391 | 미소장 |
12 | Prevalence and trends in low femur bone density among older US adults: NHANES 2005–2006 compared with NHANES III ![]() |
미소장 |
13 | Ministry of Health and Welfare, Korea Centers for Disease Control and Prevention (2007): 2007 National health statistics –The 4th Korea National Health and Nutrition Examination, the first year. Korea Centers for Disease Control and Prevention. Korea | 미소장 |
14 | Ministry of Health and Welfare, Korea Centers for Disease Control and Prevention (2008): 2008 National health statistics –The 4th Korea National Health and Nutrition Examination, the second year. Korea Centers for Disease Control and Prevention. Korea | 미소장 |
15 | Ministry of Health and Welfare, Korea Centers for Disease Control and Prevention (2009): 2009 National health statistics –The 4th Korea National Health and Nutrition Examination, the third year. Korea Centers for Disease Control and Prevention. Korea | 미소장 |
16 | Ministry of Health and Welfare, Korea Centers for Disease Control and Prevention (2010a): 2010 National health statistics –The 5th Korea National Health and Nutrition Examination, the first year. Korea Centers for Disease Control and Prevention. Korea | 미소장 |
17 | Ministry of Health and Welfare, Korea Centers for Disease Control and Prevention (2010b): The 4th National Health and Nutrition Examination Raw Data Guidebook 2007-2009. Korea Centers for Disease Control and Prevention. Korea | 미소장 |
18 | Mo EH, Cho JK, Lee SH, Lim CH, Choi JW (2008): Factors influencing in the bone mineral density and the incidence of the osteoporosis among male older than 40 years old. J of Korea Contents Assoc 8(10):241-250 | 미소장 |
19 | Shils ME, Young VR (1988): Modern nutrtion in health and disease. 7th ed. Lea & Febiger. Philadelphia. pp.142-159 | 미소장 |
20 | The Korean Nutrition Society, Ministry of Health and Welfare, Korea Food and Drug Administration (2010): Dietary reference intakes for Koreans. 1st revision. The Korean Nutrition Society. Seoul. pp.350 | 미소장 |
21 | USDA (2010a): Dietary Guidelines for Americans 2010. 7th ed. U.S. Government Printing Office. Washington DC. pp.41 | 미소장 |
22 | USDA (2010b): USDA Food and Nutrient Database for Dietary Studies 4.1. Available from: http://www.ars.usda.gov/SP2UserFiles/Place/12355000/pdf/fndds/fndds4_doc.pdf#foodcodes. Accessed September 20, 2012 | 미소장 |
23 | USDA. What We Eat In America. Available from: http://www.ars.usda.gov/Services/docs.htm?docid=18349. Accessed September 20, 2012 | 미소장 |
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