권호기사보기
기사명 | 저자명 | 페이지 | 원문 | 기사목차 |
---|
대표형(전거형, Authority) | 생물정보 | 이형(異形, Variant) | 소속 | 직위 | 직업 | 활동분야 | 주기 | 서지 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
연구/단체명을 입력해주세요. |
|
|
|
|
|
* 주제를 선택하시면 검색 상세로 이동합니다.
번호 | 참고문헌 | 국회도서관 소장유무 |
---|---|---|
1 | Azad, M.O.K., I.J. Chun, J.H. Jeong, S.T. Kwon, and J.M. Hwang. 2011. Response of the growth characteristics and phytochemical contents of pepper (Capsicum annuum L.) seedling with supplemental LED light in glass house. J. Bio-Environ. Control 20: 182-188. | 미소장 |
2 | Basson, C.E. 2008. Analysis of intermediate carbon metabolism in strawberry plants. M.D. Thesis, Stellenbosch University, Stellenbosch. | 미소장 |
3 | Gheong, J.W., H.J. Jeong, N.J. Kang, J.K. Kwon, H.B, Jeong, and H.T. Kim. 2002. Effect of lighting period on the growth and yield of strawberry cultivar ‘Red Pearl’ in light culture. Kor. J. Hort. Sci. Technol. 20: 30(Abstract). | 미소장 |
4 | Hong, S.C. 2012. Development of practical energy saving technology using by LEDs in crops. Rural Development Administration. Pp. 27-36. | 미소장 |
5 | Changes in Bioactive Compounds Contents of ‘Maehyang’ and ‘Seolhyang’ Strawberry Fruits by UV Light Illumination | 소장 |
6 | Lee J.E., I.K. Yeon, H.W. Do, D.W. Choi, J.D. Cheung, and D.W. Suh. 2011. Effect of Light Quality in Night Break on the Growth of Strawberry (Fragaria × ananassa Duch.). Kor. J. Hort. Sci. Technol. 29(SUPPL. 1): 89. | 미소장 |
7 | Lee, J.G., S.S. Oh, S.H. Cha, Y.A. Jang, S.Y. Kim, Y.C. Um, and S.R. Cheong. 2010. Effects of red/blue light ratio and short-term light quality conversion on growth and anthocyanin contents of baby leaf lettuce. J. Bio-Environ. Control 19:351-359. | 미소장 |
8 | Chlorophylls and carotenoids: Pigments of photosynthetic biomembranes ![]() |
미소장 |
9 | The role of light in the regulation of anthocyanin accumulation in Gerbera hybrida ![]() |
미소장 |
10 | M.F.A.F.F.R.K. 2011. Food, agriculture, forestry and fisheries statistical indices-december. Ministry for Food, Agriculture, Forestry and Fisheries Republic of Korea. Pp. 3-43. | 미소장 |
11 | Biochemical Changes during Fruit Development of Four Strawberry Cultivars ![]() |
미소장 |
12 | R.D.A. 2009. Standard farming handbook of strawberry. Rural Development Administration. Pp. 120-139. | 미소장 |
13 | Samuolienė, G., A. Brazaitytė, A. Urbonavičiūtė, G. Šabajevienė, and P. Duchovskis. 2010. The effect of red and blue light component on the growth and development of frigo strawberries. Zemdirbyste-Agr. 97: 99-104. | 미소장 |
14 | THE EFFECT OF BLUE LIGHT ON PLANTS AND MICROORGANISMS ![]() |
미소장 |
15 | Slinkard, K. and V.L. Singleton. 1977. Total phenol analysis: automation and comparison with manual methods. Amer. J. Enol. Vitic. 28: 49-55. | 미소장 |
16 | Effect of different cultural systems on antioxidant capacity, phenolic content, and fruit quality of strawberries (Fragaria x aranassa Duch.). ![]() |
미소장 |
17 | Effect of Blue and Red Light Intensity on Photosynthetic Rate of Strawberry Leaves ![]() |
미소장 |
*표시는 필수 입력사항입니다.
*전화번호 | ※ '-' 없이 휴대폰번호를 입력하세요 |
---|
기사명 | 저자명 | 페이지 | 원문 | 기사목차 |
---|
번호 | 발행일자 | 권호명 | 제본정보 | 자료실 | 원문 | 신청 페이지 |
---|
도서위치안내: 정기간행물실(524호) / 서가번호: 대학01
2021년 이전 정기간행물은 온라인 신청(원문 구축 자료는 원문 이용)
우편복사 목록담기를 완료하였습니다.
*표시는 필수 입력사항입니다.
저장 되었습니다.