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권호기사

권호기사 목록 테이블로 기사명, 저자명, 페이지, 원문, 기사목차 순으로 되어있습니다.
기사명 저자명 페이지 원문 목차
경기도 시흥지역 주부들의 연령에 따른 영양표시 인식과 이용실태 = Recognition and use of nutrition labeling according to age groups of housewives in Siheung, Gyeonggi Province 이금옥, 조우균 p. 373-380
양평군 노인에서 우울 지수, 영양불량과 식생활 실천 요인 = Dietary habits and factors associated with depression in Yangpyeong-gun elderly 박희정, 이재영, 조우균 p. 381-391
코로나19 팬데믹 기간의 1인 가구 식생활 변화 = Dietary changes among adults living alone during the COVID-19 pandemic in the Republic of Korea 김정미, 남영민, 권성옥, 김초일, 윤지현 p. 392-401
음식관여도 유형에 따른 레스토랑 간편식 선택속성 중요도-수행도 분석 = Importance-performance analysis of restaurant meal replacement (RMR) selection attributes according to food involvement type 최승균, 홍완수 p. 402-414
떡류 소비가치에 따른 구매행태 및 IPA 분석 = IPA and purchasing behavior analysis on the consumption values of rice cakes 김민성, 최희령, 손춘영, 홍완수 p. 415-424
우엉 분말 첨가 버터 쿠키의 품질특성, 생리활성 물질 함량 및 항산화 활성 = Quality characteristics, bioactive compound content, and antioxidant activity of butter cookies supplemented with burdock powder 황은선, 김예진 p. 425-433
블랜칭 처리가 비트의 품질특성과 항산화 활성에 미치는 영향 = Effect of blanching treatment on quality characteristics and antioxidant activity of beetroots 최해연, 김수빈, 고은성, 추지혜, 전희경, 최진희 p. 434-441
대홍복숭아 과실주의 품질 특성에 미치는 효소와 침용 시간의 영향 = Effects of enzyme treatment and skin contact time on the characteristics of Dae-hong peach wine 임보라, 김다혜, 강지은, 한귀정, 정석태, 김찬우 p. 442-455
발효시간에 따른 미강의 기능성 성분 및 항산화 효과 = Functional components and antioxidant effects of rice bran by fermentation time : using Lactobacillus brevis : 락토바실러스 브레비스를 이용 윤복근, 손은심 p. 456-464
수삼가루를 첨가한 간편식 닭죽의 품질 특성 = Quality characteristics of convenient chicken porridge made with fresh ginseng powder 하혜민, 이인선 p. 465-476