권호기사보기
기사명 | 저자명 | 페이지 | 원문 | 기사목차 |
---|
대표형(전거형, Authority) | 생물정보 | 이형(異形, Variant) | 소속 | 직위 | 직업 | 활동분야 | 주기 | 서지 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
연구/단체명을 입력해주세요. |
|
|
|
|
|
* 주제를 선택하시면 검색 상세로 이동합니다.
기사명 | 저자명 | 페이지 | 원문 | 목차 |
---|---|---|---|---|
Greenhouse gas emission status in agriculture and livestock sectors of Korea : a mini review | Sun Jin Hur, Jae Min Kim, Dong Gyun Yim, Yohan Yoon, Sang Suk Lee, Cheorun Jo | p. 1-7 | ||
세포배양육 생산을 위한 프로토콜 및 중요관리요소 설정 = Establishment of protocols and important management elements for cell cultured meat production | 이재훈, 김태경, 강민철, 박민경, 오선민, 최윤상 | p. 9-17 | ||
Modern trends and techniques for food preservation | Ambreen Talib, Abdul Samad, Md Jakir Hossain, Ayesha Muazzam, Bushra Anwar, Rameen Atique, Young-Hwa Hwang, Seon-Tea Joo | p. 19-32 | ||
소포장 우육의 유통시 포장 방법 및 품질 분석 연구 = A study on the packaging method and quality analysis of small package refrigerated beef for distribution | 김재용, 김예지, 차지윤, 오선민, 성정민, 박민경, 안재환, 최윤상 | p. 33-40 |
번호 | 참고문헌 | 국회도서관 소장유무 |
---|---|---|
1 | Effects of pH adjustment with phosphates on attributes and functionalities of normal and high pH beef | 미소장 |
2 | Effect of packaging conditions on shelf-life of fresh foal meat | 미소장 |
3 | VACUUM PACKAGING OF FRESH BEEF: A REVIEW | 미소장 |
4 | Compounds determining pH in dry sausage | 미소장 |
5 | Effect of Microwave Treatment on the Physicochemical and Microbiological Characteristics of Beef Loin during Storage at 4℃ | 미소장 |
6 | Influence of Skin Packaging on Raw Beef Quality: A Review | 미소장 |
7 | A Study on Improvement of Packaged Design of Livestock Processed Products according to Consumer Awareness | 미소장 |
8 | Sensory implications of chicken meat spoilage in relation to microbial and physicochemical characteristics during refrigerated storage | 미소장 |
9 | Application of mixed natural preservatives to improve the quality of vacuum skin packaged beef during refrigerated storage | 미소장 |
10 | Protein Oxidation in Muscle Foods: A Comprehensive Review | 미소장 |
11 | Study on quality-based protocol for meat and meat products | 미소장 |
12 | Comparative Evaluation of Polysaccharide Binders on the Quality Characteristics of Plant-Based Patties | 미소장 |
*표시는 필수 입력사항입니다.
*전화번호 | ※ '-' 없이 휴대폰번호를 입력하세요 |
---|
기사명 | 저자명 | 페이지 | 원문 | 기사목차 |
---|
번호 | 발행일자 | 권호명 | 제본정보 | 자료실 | 원문 | 신청 페이지 |
---|
도서위치안내: / 서가번호:
우편복사 목록담기를 완료하였습니다.
*표시는 필수 입력사항입니다.
저장 되었습니다.