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권호기사

권호기사 목록 테이블로 기사명, 저자명, 페이지, 원문, 기사목차 순으로 되어있습니다.
기사명 저자명 페이지 원문 목차
설탕, 소금, 지방 저감화를 위한 소비자 만족도 분석 = Consumer satisfaction analysis for sugar, salt, and fat reduction : quantifying differences in satisfaction based on signal detection theory : 신호탐지이론 기반 만족도 차이 정량화 기법 김민아 p. 2-10
케어푸드/영양음료 제품 개발을 위한 감각 평가의 활용 = Applications of sensory research for the development of care food and nutritional beverages : focusing on protein beverages : 단백질 음료를 중심으로 이규환, 이연주, 이혜성, 유상호 p. 11-36
‘감각 영양’ 연구를 위한 인간의 맛 감각 예민도 측정 방법론과 미래식품 개발에의 활용 = Human taste sensitivity measurement methodologies for 'sensory nutrition' research and its use in developing future foods 고도은, 남지연, 이혜성 p. 37-53
소비자의 제품 감각, 인지 및 선호 이해를 위한 텍스트 분석 기술 = Exploring text analysis techniques for understanding consumer insights into product perception, cognition and acceptance 김미란 p. 54-64
제 4차 산업혁명에서 향미산업이 나아가야 할 방향 = Future approach of flavor industry in the 4th industrial revolution 노봉수 p. 65-75
건강기능식품 소비자들의 근감소증에 대한 인식 조사 = Opinion survey of health functional food users' perception on of sarcopenia 최병선, 박유경 p. 76-89
Codex 활동에서 FAO/WHO 전문가 기구의 기능과 역할 = Function and role of the FAO/WHO expert bodies in activities of the Codex Alimentarius Commission 이미경 p. 90-97
한국 가정에서의 핵과류 과일청 제조 실태에 관한 연구 = Survey of domestic Korean households on the manufacturing and use of stone fruit syrups : 설문조사 분석 고홍림, 조수엽, 이광원 p. 98-112