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권호기사

권호기사 목록 테이블로 기사명, 저자명, 페이지, 원문, 기사목차 순으로 되어있습니다.
기사명 저자명 페이지 원문 목차
호텔 조리종사원의 직업윤리와 직무만족도 및 이직의도와의 관계연구 = A study on the relationship between professional ethics, job satisfaction and turnover intention of hotel culinary employees’ 김영중, 홍윤주 p. 7-17
호텔 조리 및 식음료 종사원이 인지하는 리더의 겸손이 직무만족도, 직무열의 및 혁신행동에 미치는 영향 = The impact of leader humility perceived by hotel culinary and F&B employee’s on job satisfaction, job engagement and innovative behavior 김보람, 김영중 p. 19-33
관광기업 종사원의 마음챙김이 회복탄력성, 정신건강 및 직무성과에 미치는 영향 = Effects of mindfulness on resilience, mental health, and job performance of tourism enterprise employees 장병주 p. 35-52
저장기간에 따른 누룩소금의 품질특성 = Quality characteristics of Nuruk salt according to storage period 구영재, 이승주 p. 53-61
특급호텔 조리종사원이 지각하는 상사의 코칭리더십이 동기부여와 창의적 행동에 미치는 영향 = The impact of superior’s coaching leadership perceived by hotel kitchen staff on motivation and creative behavior 이진택 p. 63-82
국외항공사 성소수자 승무원을 위한 직장의 지원이 직무만족, 조직몰입, 이직의도에 미치는 영향 = The impact of workplace support for LGBTQ flight attendants in airlines on job satisfaction, organizational commitment and turnover intention 정은하, 최규환 p. 83-100
VAB 모델을 적용한 외식 모바일 간편결제 서비스 및 소비자 특성이 이용의도에 미치는 영향 연구 = A study on the influence of restaurant mobile simple payment service and consumer characteristics on intention to use by applying the VAB model 이승훈 p. 101-118
모링가잎 분말을 첨가한 스콘의 품질 특성 및 항산화 활성 = Quality characteristics and antioxidant activity of scones added with moringa (Moringa oleifera L.) leaf powder 오정훈, 나성주, 강근옥 p. 119-132
5성급 호텔 운영 기업의 현금보유수준이 경영성과에 미치는 영향 연구 = Study on the impact of cash holding level of 5-star hotel companies on business performance : focusing on financial indicators before and during the COVID-19 : COVID-19 발생 전과 진행 중 재무제표를 중심으로 구원일, 함동철 p. 133-146
지역 문화관광 축제 서비스품질이 관광객 참여 만족도에 미치는 영향 = An impact of local cultural tourism festival service quality on tourist participation satisfaction : mediating effect of perceived value : 지각된 가치의 매개효과 신형섭 p. 147-161
레드비트 분말 첨가가 마들렌의 품질특성에 미치는 영향 = Effect of red beetroot powder addition on quality characteristics of madeleine 이연경, 이인선 p. 163-175
항공서비스 전공자의 해외취업준비행동이 전환의도에 미치는 영향 연구 = The impact of overseas employment preparation behavior on switching intentions among airline service majors : focusing on push factors and pull factors : 추진(Push)요인과 유인(Pull)요인을 중심으로 이소라 p. 177-199
배달음식의 지각된 위험과 지각된 가치, 신뢰 그리고 구매의도와의 관계에 관한 연구 = A study on the relationship between perceived risk of delivery food, perceptual value, trust, and purchase intention 이상미 p. 201-213
사찰음식의 지각된 가치가 사찰음식에 대한 태도 및 한식이미지, 국가브랜드이미지에 미치는 영향 = The effect of perceived value of temple food on attitudes, Korean food image and national brand image 전병길, 김승민, 허서영 p. 215-230
유튜브 관광콘텐츠 특성이 만족과 심리적 행복감, 방문의도에 미치는 영향 = The effects of characteristics of YouTube tourism contents on satisfaction, psychological happiness, and visit intention 고주희 p. 231-245
조리사가 인식하는 치킨스톡 속성중요도, 이용혜택 및 지속이용의도 = The importance of chicken stock attributes, benefits, and continuous usage intention perceived by chefs 김용찬, 정유경 p. 247-261
항공사 셀프서비스 기술 품질이 SST 서비스 만족과 지속사용의도에 미치는 영향 = The impact of airline self-service technology on SST service satisfaction and continuous use intention : the moderating effect of technological anxiety : 기술 불안감 조절 효과 이진영 p. 263-278
온라인여행사의 서비스 품질 개선에 대한 연구 = The research on improving service quality of online travel agencies 이걸재 p. 279-287
푸드 라이브 커머스 특성이 가치와 만족, 구매의도에 미치는 영향 연구 = Study on the impact of food live commerce characteristics on value and satisfaction, purchase intention 박순애, 박승희 p. 289-302
커피전문점 MD 상품특성이 만족도 및 재구매 의도에 미치는 영향 연구 = Study on the effect of the characteristics of coffee shop MD products on satisfaction and repurchase intention : focused on the moderating effect of brand self-congruity : 브랜드 자아일치성의 조절효과를 중심으로 최민재, 이남호 p. 303-317
혼합형예측기법과 중력모형을 활용한 관광지수요예측에 관한 연구 = A study on tourism demand forecasting using mixed prediction techniques and gravity model : a case study of Chuncheon Wido tourism destination : 춘천시 위도관광지를 중심으로 정승호, 김수진 p. 319-335