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기사명 | 저자명 | 페이지 | 원문 | 기사목차 |
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대표형(전거형, Authority) | 생물정보 | 이형(異形, Variant) | 소속 | 직위 | 직업 | 활동분야 | 주기 | 서지 | |
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번호 | 참고문헌 | 국회도서관 소장유무 |
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1 | Flavor Characteristics of Kakdugi by Radish Cultivars and Seasons | 소장 |
2 | Originals : The effect of Salt and Food Preservatives on the Growth of Lactic acid bacteria isolated from Kimchi ![]() |
미소장 |
3 | Quality Changes of Commercial Kimchi Products by Different Packaging Methods | 소장 |
4 | Korean J Food Sci Technol, Vol. 12, pp. 499 | 미소장 |
5 | Effects of Gas - absorbent on the Storage of Kimchi ![]() |
미소장 |
6 | Microfloral Changes of the Lactic Acid Bacteria during Kimchi Fermentation and Identification of the Isolates ![]() |
미소장 |
7 | J Korean Soc Food Sci Nutr, Vol. 25, pp. 745 | 미소장 |
8 | 김치발효에 미치는 온도 및 식염농도의 영향 ![]() |
미소장 |
9 | Quality Changes and Shelf-life of Cut Cabbage Kimchi under Various Storage Temperatures and Packing Materials ![]() |
미소장 |
10 | Changes of Salt and Calcium Concentration in Radish during Salting ![]() |
미소장 |
11 | Selection Scheme of Radish Varieties to Improve Storage Stabilities of Fermented Pickled Radish Cubes with Special Reference to Sugar Content | 소장 |
12 | Effect of Sodium Chloride Concentrations and Storage Periods on Characteristics of Kakdugi | 소장 |
13 | Some Quality Changes during Fermentation of Kimchi | 소장 |
14 | Effect of Hot Water Extract of Natural Plants on the Prolongation of Optimal Fermentation Time of Kakdugi | 소장 |
15 | Screening of Natural Preservatives to Inhibit Kimchi Fermentation | 소장 |
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