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기사명 | 저자명 | 페이지 | 원문 | 기사목차 |
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대표형(전거형, Authority) | 생물정보 | 이형(異形, Variant) | 소속 | 직위 | 직업 | 활동분야 | 주기 | 서지 | |
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번호 | 참고문헌 | 국회도서관 소장유무 |
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1 | Attempts to Estimate the Use of Red Pepper in Kimchi and Kochujang(Hot Soy Paste) | 소장 |
2 | Report of the American Institute of Nurtition ad hoc Committee on Standards for Nutritional Studies. ![]() |
미소장 |
3 | J Nutr, Vol. 127, pp. 64 | 미소장 |
4 | J Biochem, Vol. 223, pp. 498 | 미소장 |
5 | Comparison of Ether and Chloroform for Soxhlet Extraction of Freeze-Dried Animal Tissues ![]() |
미소장 |
6 | Effect of Red Pepper Varieties on the Microflora, Enzyme Activities and Taste Components of Traditional Kochujang during Fermentation | 소장 |
7 | Body-fat Suppressive Effects of Capsaicin through β-adrenergic Stimulation in Rats Fed a High-fat Diet ![]() |
미소장 |
8 | Influence of red pepper and capsaicin on body composition and lipogenesis in rats ![]() |
미소장 |
9 | Effects of capsaicin on lipid metabolism in rats fed a high fat diet. ![]() |
미소장 |
10 | Dietary red pepper ingestion increases carbohydrate oxidation at rest and during exercise in runners. ![]() |
미소장 |
11 | The Effects of Kimchi Intake on Lipid Contents of Body and Mitogen Response of Spleen Lymphocytes in Rats | 소장 |
12 | Effect of Fiber on Serum Lipid Metabolism in Rats with Diet-Induced Cholesterolemia | 소장 |
13 | Anti-obesity Effects of Kochujang in Rats Fed on a High-fat Diet | 소장 |
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