권호기사보기
기사명 | 저자명 | 페이지 | 원문 | 기사목차 |
---|
대표형(전거형, Authority) | 생물정보 | 이형(異形, Variant) | 소속 | 직위 | 직업 | 활동분야 | 주기 | 서지 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
연구/단체명을 입력해주세요. |
|
|
|
|
|
* 주제를 선택하시면 검색 상세로 이동합니다.
번호 | 참고문헌 | 국회도서관 소장유무 |
---|---|---|
1 | 이정학. 2008. 주류학개론. pp. 113. 기문사 | 미소장 |
2 | AOAC. 2005. Official Method of Analysis. 18th ed. Method 41. 1.28. Association of Official Analytical Communities, p. 19 | 미소장 |
3 | Aylott RI, MacKenzie WM. 2010. Analytical strategies to confirm the generic authenticity of Scotch whisky. J Inst Brew 116:215-229 | 미소장 |
4 | Comparative study of the whisky aroma profile based on headspace solid phase microextraction using different fibre coatings ![]() |
미소장 |
5 | Goss KA, Alharethi R, Laposata M. 1999. Fatty acid ethyl ester synthesis in the preparation of Scotch whiskey. Alcohol 17: 241-245 | 미소장 |
6 | 위스키 原酒 의 製造管理 에 關하여 | 소장 |
7 | Lee DS, Park HS, Kim K, Lee TS, No BS. 1994. Determination and multivariate analysis of flavour components in the Korean folk sojues using GC-MS. Kor J Food Sci Technol 26:750-758 | 미소장 |
8 | Lee HK, Choi YS, Chung EH. 1989. Higher alcohols composition in Korean alcholic beverages. Kor J Food Hyginen 4:257-262 | 미소장 |
9 | Lee MKY, Paterson A, Piggott JR. 2001. Origines of flavour in whiskies and a revised flavour wheel; a review. J Inst Brewing 107:287-313 | 미소장 |
10 | Analytical strategies to confirm Scotch whisky authenticity. ![]() |
미소장 |
11 | 오크나무가 위스키의 향에 미치는 영향 | 소장 |
12 | Park SK. 1999. 소주의 휘발성 향성분과 분석기술. 주류공업 19:47-60 | 미소장 |
13 | Piggott JR, Sharp R, Duncan REB. 1989. The Science and Technology of Whiskies (Eds.). Longman Scientific & Technical, Essex. pp. 118-122 | 미소장 |
14 | Piggott JR, Conner JM, Paterson A. 1995. Flavour development in whisky maturation. Develop Food Sci 37:1731-1751 | 미소장 |
15 | Piggott JR, Conner JM. 2003. Composition and Analysis of Whisky. Encyclopedia of Food Sciences and Nutrition (2nd ed.) pp. 6178-6183 | 미소장 |
16 | Piggott JR, Conner JM, Paterson A, Clyne J. 2007. Effects on Scotch whisky composition and flavour of maturation in oak casks with varying histories. Int J F Sci Technol 28:303-318 | 미소장 |
17 | Russell I, Stewart G, Bamforth C. 2003. Whisky; Technology, Production and Marketing. Elsevier pp. 284-290 | 미소장 |
18 | Ryu BH, Ki DN. 1987. Large scale alcohol fermentation with cassava slices at low temperature. Kor J Appl Microbiol Bioeng 15:75-79 | 미소장 |
*표시는 필수 입력사항입니다.
*전화번호 | ※ '-' 없이 휴대폰번호를 입력하세요 |
---|
기사명 | 저자명 | 페이지 | 원문 | 기사목차 |
---|
번호 | 발행일자 | 권호명 | 제본정보 | 자료실 | 원문 | 신청 페이지 |
---|
도서위치안내: 정기간행물실(524호) / 서가번호: 국내13
2021년 이전 정기간행물은 온라인 신청(원문 구축 자료는 원문 이용)
우편복사 목록담기를 완료하였습니다.
*표시는 필수 입력사항입니다.
저장 되었습니다.