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효소 가수분해 백삼, 홍삼을 첨가한 양갱의 품질특성 및 항산화 활성 = Characteristics and antioxidant properties of Yanggaeng containing enzymatic hydrolyzed white ginseng or red ginseng / 서희재 1

ABSTRACT 1

Materials and Methods 2

Results and Discussion 5

국문요약 11

References 11

권호기사

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기사명 저자명 페이지 원문 목차
Role of peptides in antiviral (COVID-19) therapy Ramachandran Chelliah, Eric Banan-Mwine Daliri, Fazle Elahi, Su-Jung Yeon, Akanksha Tyagi, Chae Rin Park, Eun Ji Kim, Jo kyoung Hee, Deog-Hwan Oh p. 363-375

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Development and validation of an analytical method for betanine and isobetanine in processed food products labeled with beet red Hyun-Hee Kang, Choong-In Yun, Gayeong Lee, Jae-Wook Shin, Young-Jun Kim p. 376-381

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Microbial contamination levels of red pepper powder purchased in Gyeonggi province and changes in characteristics according to the storage method Yu-Mi Choi, Sun-Il Hwang, Geon-Yeong Park, Sang-Tae Kim, Hyo-Kyung Lee, Hye-Won Lim, Hye-Young Kim, Hyun-Kyung Ham, Yong-Bae Park p. 382-391

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향신식물의 잔류농약 실태조사 = Monitoring of pesticide residues on herbs and spices 배호정, 김운호, 정유정, 이유나, 문경은, 김정선, 채경석, 이진희, 도영숙, 최옥경 p. 392-399

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소규모 가공경영체 떡류의 생산과정에 따른 미생물학적 품질조사를 위한 모니터링 = Monitoring for microbiological quality of rice cakes manufactured by small-scale business in Korea 한상하, 김경준, 변계환, 김덕현, 최송이, 하상도 p. 400-406

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새싹삼의 곰팡이 발생과 독소생성능 = Occurrence of fungal contamination in ginseng sprout and mycotoxigenic potential 최장남, 김소수, 최정혜, 백슬기, 박진주, 장자영, 현정은, 김세리, 김점순, 이데레사 p. 407-417

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효소 가수분해 백삼, 홍삼을 첨가한 양갱의 품질특성 및 항산화 활성 = Characteristics and antioxidant properties of Yanggaeng containing enzymatic hydrolyzed white ginseng or red ginseng 서희재 p. 418-429

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식중독 미생물의 biofilm 형성에 대한 계피, 정향 및 레몬그래스 정유의 억제 효과 = Inhibitory effects of cinnamon, clove and lemongrass essential oils against biofilm formation by food poisoning bacteria 김형은, 김용석 p. 430-439

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김치 유래 GABA 생성 Lactobacillus plantarum의 발효 및 항산화 특성 = Fermented property and antioxidative effect of GABA producing Lactobacillus plantarum from Kimchi 이영덕 p. 440-446

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물리적 제어기술이 Aspergillus ochraceus 저감화에 미치는 영향 = Effect of physical control technology on Aspergillus ochraceus reduction 이은선, 김종희, 김부민, 오미화 p. 447-453

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