Role of peptides in antiviral (COVID-19) therapy
Ramachandran Chelliah, Eric Banan-Mwine Daliri, Fazle Elahi, Su-Jung Yeon, Akanksha Tyagi, Chae Rin Park, Eun Ji Kim, Jo kyoung Hee, Deog-Hwan Oh
p. 363-375
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Development and validation of an analytical method for betanine and isobetanine in processed food products labeled with beet red
Hyun-Hee Kang, Choong-In Yun, Gayeong Lee, Jae-Wook Shin, Young-Jun Kim
p. 376-381
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Microbial contamination levels of red pepper powder purchased in Gyeonggi province and changes in characteristics according to the storage method
Yu-Mi Choi, Sun-Il Hwang, Geon-Yeong Park, Sang-Tae Kim, Hyo-Kyung Lee, Hye-Won Lim, Hye-Young Kim, Hyun-Kyung Ham, Yong-Bae Park
p. 382-391
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향신식물의 잔류농약 실태조사 = Monitoring of pesticide residues on herbs and spices
배호정, 김운호, 정유정, 이유나, 문경은, 김정선, 채경석, 이진희, 도영숙, 최옥경
p. 392-399
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소규모 가공경영체 떡류의 생산과정에 따른 미생물학적 품질조사를 위한 모니터링 = Monitoring for microbiological quality of rice cakes manufactured by small-scale business in Korea
한상하, 김경준, 변계환, 김덕현, 최송이, 하상도
p. 400-406
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새싹삼의 곰팡이 발생과 독소생성능 = Occurrence of fungal contamination in ginseng sprout and mycotoxigenic potential
최장남, 김소수, 최정혜, 백슬기, 박진주, 장자영, 현정은, 김세리, 김점순, 이데레사
p. 407-417
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효소 가수분해 백삼, 홍삼을 첨가한 양갱의 품질특성 및 항산화 활성 = Characteristics and antioxidant properties of Yanggaeng containing enzymatic hydrolyzed white ginseng or red ginseng
서희재
p. 418-429
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식중독 미생물의 biofilm 형성에 대한 계피, 정향 및 레몬그래스 정유의 억제 효과 = Inhibitory effects of cinnamon, clove and lemongrass essential oils against biofilm formation by food poisoning bacteria
김형은, 김용석
p. 430-439
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김치 유래 GABA 생성 Lactobacillus plantarum의 발효 및 항산화 특성 = Fermented property and antioxidative effect of GABA producing Lactobacillus plantarum from Kimchi
이영덕
p. 440-446
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물리적 제어기술이 Aspergillus ochraceus 저감화에 미치는 영향 = Effect of physical control technology on Aspergillus ochraceus reduction
이은선, 김종희, 김부민, 오미화
p. 447-453
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