Microbe-derived antimicrobial red pigments for color formation and microbial growth control in sausage : a mini-review
Deokyeong Choe
p. 837-851
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Antimicrobial activity of Latilactobacillus sakei isolated from virgin coconut oil under pH and temperature stress
Mia Miranti, Hitoshi Iwahashi, Yolani Syaputri
p. 852-860
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Nutritional compositions in young leaves and stem from quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) grown in Korea
Jin-Sik Nam, Hye-Lim Jang
p. 861-872
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Comparison of physicochemical properties by different parts of Rhus verniciflua and food properties of Rhus verniciflua seed
Su-Hwan Kim, Chang-Ki Huh
p. 873-884
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고전압 정전기장 냉장시스템에 저장한 넙치(Paralichthys olivaceus) 필렛의 이화학적 특성 변화 = Changes in the physicochemical properties of olive flounder (Paralichthys olivaceus) fillets during storage in a high-voltage electrostatic field-refrigeration system
남종웅, 오성립, 고형범, 원승환, 정민정, 한아람, 김병목, 전준영
p. 884-894
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시판 김치 양념 제품의 품질 특성 평가 = Qualitative evaluation of commercial kimchi seasoning products
정영배, 김예솔, 전서영, 최윤정, 민승기, 서혜영
p. 895-906
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시판 고춧가루의 매운맛 등급 표시에 따른 capsaicinoid 함량 및 품질 특성 조사 = Capsaicinoid content and quality attributes of commercial red pepper powder according to the labeled pungency levels
안동희, 박은영, 김서영, 구경형, 임정호, 이지현
p. 907-921
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다변량 분석과 초분광 이미지를 이용한 고춧가루의 매운맛 등급화 = Grading the pungency of red pepper powder using hyperspectral imaging coupled with multivariate analysis
최지영, 조정석, 박기재, 김상섭, 임정호
p. 918-931
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붉은색 파프리카 분말 첨가량에 따른 들기름 마요네즈의 품질 특성 및 저장 중 산화안정성에 미치는 영향 = Effect of red paprika powder on quality and oxidative stability of mayonnaise prepared with perilla oil
이교연, 한채연, 표민정, 최성길
p. 932-942
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돈육, 우육 및 사슴육으로 제조한 햄버거 스테이크의 이화학적 특성 비교 = A comparison of physicochemical properties of hamburger steaks made with pork, beef and venison
이난희, 최웅규
p. 943-952
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다양한 품종의 메밀 잎 및 그 열수추출물의 phenylpropanoid 함량 = Phenylpropanoid content of different varieties of buckwheat leaves and their hot water extracts
이정재
p. 953-964
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원주의 첨가량을 달리한 증편의 품질 특성 = Quality characteristics of jeungpyeon with different additions of Won-ju (raw makgeolli)
최진희, 추지혜, 최해연, 전희경, 박종대, 성정민
p. 965-975
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양파 착즙액 첨가 비율별 한식 간장의 품질 특성과 항산화 활성 = Quality characteristics and antioxidant activity of traditional Korean soy sauce based on the proportion of onion juice
이채미, 김수환, 정재희, 최유리, 이동훈, 이채윤, 최병국, 허창기
p. 976-988
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가열시간에 따른 돼지감자차의 품질 특성 및 항산화 활성 = Effect of heating time on the quality and antioxidant activity of Jerusalem artichoke tea
황은선, 손은명
p. 989-999
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아이스플랜트 추출물의 3T3-L1 지방세포 내 TNF-α 유도 염증 및 인슐린 저항성 개선 효과 = Mesembryanthemum crystallinum extract ameliorates TNF-α-induced inflammation and insulin resistance in 3T3-L1 adipocytes
박세은, 이효정, 정인선, 김승
p. 1000-1011
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