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권호기사

권호기사 목록 테이블로 기사명, 저자명, 페이지, 원문, 기사목차 순으로 되어있습니다.
기사명 저자명 페이지 원문 목차
전주 가정식 문화발굴 연구 = Research of Jeonju home-cooked meal culture : menu analysis, diet development and assessment of dietary patterns : 메뉴발굴, 추천식단 개발 및 식사패턴 분석 이선혜, 이수연, 차연수, 신다연 p. 465-483
오미자(Schizandra chinensis) 종자 추출물의 항산화 및 미백 활성 = Antioxidant and whitening activities of Schizandra chinensis seeds extracts 이수아, 김교남 p. 484-491
경기 남부지역 대학생의 식행동에 따른 편의점 편의식품 이용실태 및 품질만족도 = Usage and quality satisfaction of convenience food at convenience stores according to the eating behavior of university students in southern Gyeonggi Province 오세인, 김옥선 p. 492-502
진피 분말 첨가 쿠키의 품질 특성 연구 = Study of the quality characteristics of cookies made with the addition of Citrus unshiu Markovich peel powder 임은정 p. 503-511
청소년의 식품안전 관심수준에 따른 식품관련 건강인식과 식품표시 사항 이용실태 = A study on the food-related health perception and the status of use of food labeling items according to the concerns on food safety of adolescents : using the Consumption Behavior Survey for Food in 2020 : 2020년 식품소비행태조사 자료 이용 정현아, 최선아, 노정옥 p. 512-523
복숭아 품종에 따른 복숭아와인의 이화학적 및 향미 특성 = Physicochemical properties and flavor characteristics of wine from peach varieties 이주은, 강지은, 임보라, 최지호, 김찬우, 한귀정 p. 524-534
사찰음식 밀키트에 대한 소비자 인식 및 요구도 연구 = A study on the consumer perception and needs for temple food meal kits 김진아, 이심열 p. 535-544
20·30대 성인의 카페인 함유음료에 대한 인식 및 섭취실태 연구 = A study on the perception and intake of caffeinated beverages in adults aged 20 to 30 years 서보라, 이심열 p. 545-554
유색미 품종별 항산화, 항염 및 항당뇨 효과 비교 = Comparison of the antioxidant, anti-inflammatory, and anti-diabetic effects of colored rice cultivars (Oryza sativa L.) 정지은, 김지수, 이성현, 정운율, 박신영, 장환희, 이보희, 함준상, 이종희, 정수현 p. 555-563