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권호기사

권호기사 목록 테이블로 기사명, 저자명, 페이지, 원문, 기사목차 순으로 되어있습니다.
기사명 저자명 페이지 원문 목차
Development of a secondary model for the growth of Salmonella enterica in food by applying artificial neural networks and databases (ComBase and FoodData Central) Yong Keun Koo, Yong Woon Jung, Dong Hwa Kim, Sang Won Kim, Eun Seol Kim, Byeong Jae Park, Seung Ju Lee, Seung Won Jung p. 1-9
Examination of the antioxidant and anti-inflammatory effects of extracts from the bark of Bangladesh medicinal plants Joo Won Lee, Mi-Bo Kim, Seungjin Jeong, Hyeju Lee, Su Hyeon Baek, Md. Salah Uddin, Sang Woo Lee, Sang Gil Lee p. 10-19
Alleviation of hangover effects by DA-5521 : a randomized, double-blind, placebo-controlled, crossover trial Sulhee Lee, Sang-Pil Choi, Eun-Ock Park, Su-Jin Jung, Soo-Wan Chae, Young-Seo Park p. 20-30
골든베리즙 첨가 요구르트 드레싱의 미각 품질특성 = Characterization of yogurt dressing added with golden berry (Physalis peruviana L.) juice 곽상아, 주나미 p. 31-40
고초균 발효 농축잠두단백과 병아리콩가루를 이용한 단백질 강화 쌀가루의 물리화학적 특성 = Physicochemical property of protein-fortified rice flour using Bacillus subtilis-fermented faba bean protein concentrate and chickpea flour 박수원, 이정애, 김현석 p. 41-52
‘바로미2’ 첨가에 따른 쌀가루 이화학적 특성 및 수제비 조리적성 = Physicochemical characteristics of wheat-flour mixed powders and cooking properties of Sujebi based on addition of the ‘Baromi2’ rice cultivar 윤지선, 오세아, 박혜영, 김홍식, 최혜선, 박지영 p. 53-59
표준체 크기별 ‘바로미2’ 첨가에 따른 밀가루 혼합가루의 이화학적 특성 및 수제비 조리 적성 = Physicochemical properties and cooking suitability of mixed flour using ‘Baromi2’ based on standard sieve size 오세아, 윤지선, 박혜영, 김홍식, 최혜선, 박지영 p. 60-68