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권호기사

권호기사 목록 테이블로 기사명, 저자명, 페이지, 원문, 기사목차 순으로 되어있습니다.
기사명 저자명 페이지 원문 목차
쑥 분말을 첨가한 청포묵의 품질 특성 = Quality characteristics of Cheongpomook added with mugwort powder 제갈준미 p. 1-9
동결건조 아로니아 분말 첨가에 따른 머핀의 이화학적 및 항산화능 특성 = Influence of the addition of freeze-dried aronia powder on the quality and antioxidant activity of muffins 이정애 p. 10-17
참깨박 분말을 첨가하여 제조한 쌀쿠키의 품질 특성에 관한 연구 = A study on sensory quality characteristics of rice cookies with added sesame meal powder 조혜원, 윤혜현 p. 18-28
로스팅 온도에 따른 시리얼의 저항전분 함량 및 관능 특성 = Resistant starch contents and sensory properties of cereals as affected by roasting temperatures 이용주, 유제희, 정광호, 장경아, 장유나, 김행란, 강민숙 p. 29-35
마가목 열매 추출물을 첨가한 샐러드드레싱의 품질 특성 = Quality characteristics of salad dressing added with Sorbus commixta fruit 김지영, 김정미 p. 36-44
파인다이닝 레스토랑 분야에서 명품서비스에 대한 소비자 인식에 관한 연구 = A study on consumer perception of luxury services in the context of fine dining restaurants : the moderating role of age and income : 연령과 소득의 조절 효과 문재정, 황진수 p. 45-62
(A) study on the relationship of metabolic risk factors and carbohydrate and fat intake according to abdominal obesity in Korean postmenopausal women : based on 2022 Korea National Health and Nutrition Examination Survey Chorong Oh p. 63-72
Microbial community analysis of Korean, Chinese, and Japanese Ganjang using metagenome analysis Kyung Tae Jang, Min Ho Lee p. 73-82
Effect of soybean supplementation on adiponectin and leptin levels in postmenopausal women : a systematic review and meta-analysis of randomised controlled trials Ge Chen, Chorong Oh p. 83-92
(The) moderated mediation effect of customer commitment on the relationship between negative emotion, customer satisfaction and word-of-mouth intention in fine dining Korean restaurants SungSik Moon p. 93-103
(The) role of DINESERV and customer experience in shaping intention : insights from online reviews of restaurants serving Jamaican cuisine Laleesha Angelee Chamberlain, Hak-Seon Kim p. 104-118