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권호기사

권호기사 목록 테이블로 기사명, 저자명, 페이지, 원문, 기사목차 순으로 되어있습니다.
기사명 저자명 페이지 원문 목차
대한해협연안의 원시토기문화에 관한 소고 = A study on the primitive pottery culture of the Korea Strait littoral 이철호 p. 235-245
1인 가구 소비자의 밀키트 소비행태와 선택속성에 관한 연구 = A study on meal kit consumption behavior and selection attributes of single-person household consumers 최용민, 오지은, 윤혜려 p. 246-253
외식 소비자의 음식점 선택속성 중요도·만족도 분석 = Importance-satisfaction analysis of restaurant selection attributes for dining consumers 서도윤, 홍완수 p. 254-267
쌍별귀뚜라미의 용매분획별 항산화 활성과 피부세포주 보호 효과 = The antioxidant activity and protective effects on skin cell lines of solvent fractions from Gryllus bimaculatus 김경, 오윤신 p. 268-274
한우 부위별 장기 보관 시 온도 및 포장 조건에 따른 미생물학적 변화 = Microbiological changes in various cuts of Hanwoo beef during storage under different temperature and packaging conditions 김종희, 이은선, 오미화 p. 275-286
폐경 여성에서 심혈관계 위험인자를 적용한 저밀도지단백 콜레스테롤 조절에 대한 식사 요인 분석 = Dietary factors affecting the control of low-density lipoprotein cholesterol based on cardiovascular risk factors in postmenopausal women : an analysis using the 8th Korea National Health and Nutrition Examination Survey (2019-2021) : 제8기 국민건강영양조사(2019-2021) 활용 김미현 p. 287-297