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권호기사

권호기사 목록 테이블로 기사명, 저자명, 페이지, 원문, 기사목차 순으로 되어있습니다.
기사명 저자명 페이지 원문 목차
동결건조 갯방풍 분말 첨가 모닝빵의 품질 특성 및 항산화 활성 = Quality characteristics and antioxidant activity of morning bread added with freeze-dried Glehnia littoralis powder 윤수현, 안상희 p. 1-11
템페를 첨가한 에리스리톨 머핀의 품질 특성 = Quality characteristics of erythritol muffins with added tempeh 김소현, 정유리, 최설희, 박진석, 최진희 p. 12-22
맥문동 분말을 첨가한 청포묵의 품질 특성 및 기호도 조사 = Quality characteristics and sensory properties of Cheongpomook added with Liriope platyphylla powder 제갈준미 p. 23-30
피칸 분말을 첨가한 가나슈 초콜릿의 품질 특성 및 항산화 활성 = Quality characteristics and antioxidatnt activities of milk ganache chocolate added with pecan powder 이정애 p. 31-38
쑥 분말을 첨가한 화이트 가나슈 초콜릿의 품질 특성 및 항산화 활성 = Quality characteristics and antioxidant activities of white ganache chocolate added with mugwort powder 강원, 안상희 p. 39-48
건강 라이프스타일에 따른 시장 세분화와 외식소비행태 차이 분석 = Analysis of market segmentation and differences in dining out behavior according to healthy lifestyle 김태희, 최인영 p. 49-66
VAB 모델을 적용한 외식기업의 ESG 가치와 태도, 구매의도에 관한 연구 = A study on ESG values, attitudes, purchase intentions of food service companies using the VAB model : moderating effects of gender : 성별 조절효과 권주빈, 정유경 p. 67-79
MZ 세대의 소비자 가치가 비건 푸드에 대한 신념, 개인 규범과 태도 및 구매의도에 미치는 영향 = The impact of gen MZ's personal consumer values on beliefs, personal norms, attitudes, and purchase intentions regarding vegan food 하늘, 윤혜현 p. 80-91
요리학원 수강생들의 성격유형이 수업몰입 및 교육만족도에 미치는 영향 = The effect of personality types of culinary school students on class engagement and education satisfaction 윤지원, 이종호 p. 92-102
푸드 리터러시 역량이 로컬푸드에 대한 태도 및 구매의도에 미치는 영향 = The impact of food literacy competence on attitudes toward and purchase intentions for local food 박은미, 박주영, 김태희 p. 103-118
Factors affecting airline customers’ green switching behavior : a comparison between full-service carriers Chang-Keun Yoo, Donghwan Yoon p. 119-129
(A) study on the impact of consumers' environmental literacy on food shopping habit Beang Nam Kang, Hyo Sun Jung p. 130-139