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목차
표제지=0,1,1
제출문=1,2,1
요약문=2,3,3
SUMMARY=5,6,2
CONTENTS=7,8,2
목차=9,10,2
제1장. 연구개발과제의 개요=11,12,1
제1절. 연구개발의 필요성=11,12,4
제2절. 연구개발의 목적 몇 범위=15,16,1
제2장. 국내외 기술개발 현황=16,17,2
제3장. 연구개발 수행 내용 및 결과=18,19,1
제1절. 인간 ferritin 재조합 효모=18,19,1
1. 인간 ferritin 유전자 cloning 및 발현=18,19,11
2. 인간 ferritin 발현 효모 (P. pctftoris) 제작=29,30,19
3. 인간 ferritin 발현 효모 (S. cereuisiae) 제작=48,49,5
4. 재조합 fewitin 발현 효모 대량배양=53,54,10
5. 발현된 인간 페리틴의 특성=62,63,7
제2절. 철분 강화용 효모 선발 및 개량=69,70,1
1. 유기철 고함유 효모 균주 선발=69,70,6
2. 철분 고함유 균주 개량 및 생화학적 특성=75,76,21
제3절. 고효율 철분이 강화된 기능성 계육과 돈육 생산 기술 개발=96,97,1
1. 유기철의 첨가가 육계의 성장과 체조성에 미치는 영향=96,97,19
2. 유기철의 첨가가 산란계의 생산성 및 난 성분에 미치는 영향=115,116,18
3. 돼지에서 철분 첨가가 비육돈의 성장 및 육질에 미치는 영향=133,134,29
제4절. 개발 효모철 제품 YM03™과 YF04™의 효능 및 상품성 검증=162,163,1
1. 시판 유기철과 효모제품 YM03™과 YF04™가 육계의 성장과 체조성에 미치는 영향=162,163,21
2. 철과 철분단백질 첨가가 산란계의 생산성 및 난 성분에 미치는 영향=183,184,31
제4장. 목표달성도 및 관련분야에의 기여도=214,215,5
제5장. 연구개발결과의 활용계획=219,220,1
제6장. 해외과학기술정보=220,221,1
제7장. 참고문헌=221,222,6
영문목차
[title page etc.]=0,1,7
CONTENTS=7,8,4
Chapter 1. Introduction=11,12,1
Section 1. Background and Objectives=11,12,4
Section 2. Content and Scope=15,16,1
Chapter 2. State of Technology=16,17,2
Chapter 3. Contents and Results=18,19,1
Section 1. Construction of recombinant yeast to express human ferritin=18,19,1
1. Cloning and expression of human ferritin in E. coli=18,19,11
2. Construction of recombinant yeast (P. pntoris) to express human ferritin=29,30,19
3. Construction of recombinant yeast (S. cereutsiae) to express human ferritin=48,49,5
4. Overproduction of recombinant yeast to express human ferritin=53,54,10
5. Charactefzation of human ferritin expressed in yeast=62,63,7
Section 2. Screening the yeast store iron in cell and improvement with mutation=69,70,1
1. Screening the yeast store iron in cell=69,70,6
2. Improvement with mutation and characterization=75,76,21
Section 3. Development of iron fortified livestock=96,97,1
1. Effects of organic iron soppternentation on growth performance and body composition in broiler chicks=96,97,19
2. Effects of organic iron supplementation on productivity and egg composition in laying hens=115,116,18
3. Effects of dietary iron on growth performance and meat in finishing pigs=133,134,29
Section 4. Evaluation of YM03(이미지참조) and YF04(이미지참조) and comparison with commercial organic iron product=162,163,1
1. Effects of dietary Fe and ferritin on growth performance and body composition in broiler chicks=162,163,21
2. Effect of Fe and ferritin on productivity and egg composition in laying hens=183,184,31
Chapter 4. Achievement and Contribution=214,215,5
Chapter 5. Suggestions=219,220,1
Chapter 6. Information for Abroad Science and Technology=220,221,1
Chapter 7. References=221,222,6
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